Back to All Events

Viser, blues og Bob Dylan - Lilles 2.etasje

Dørene åpner kl 18.30

«Viser, Blues og Bob Dylan» består av akkurat det. Viser/sanger fra begge sider av Atlanteren, en dose blues og en god porsjon Bob Dylan. Jon Petter Hansen (vokal, gitar og munnspill) spiller sammen med Eirik Larsen (kontrabass) i jazz/bluesbandet Kind Of Blue. Jon Petter og Håvard Minge (gitar) spiller sammen i Bluemixx Bluesband. Her slår de seg sammen og får spilt musikk de brenner for, men ikke får spilt i bandsammenheng. Bluesen er jo en fellesnevner for disse tre, så den må få være med! Trioen har tidligere hatt flere konserter under denne tittelen (mest på Café Galeien) og fått gode tilbakemeldinger. Hjertelig velkommen til en trivelig kveld både musikalsk og sosialt!

Earlier Event: September 29
Kjerring! - Askim Kulturhus
Later Event: October 1
Oktoberfest - Sarpsborg torg