Back to All Events

Kjerring! - Askim Kulturhus

Hvordan er det å være kvinne på 46 år og oppdage at man har blitt ei kjerring? Skuespillerne Monica Hjelle og Kjersti Elvik harsellerer med seg selv, med mannen og med overgangsalderen i denne helt nyskrevne humorforestillingen. Kvinnens mange roller settes under lupen og de to erfarne skuespillerne lover hysterisk gjenkjennbare situasjoner, morsomme anekdoter, både tekster med dybde og det reneste galskap og vås. De stiller spørsmål som: Bor det en mann i oss alle? ER virkelig Pierce Brosnan så kjekk i virkeligheten?  Må man slutte med å være gal når man ”bikker”40? Har vi blitt som mora vår? Og hva pokker er galt med å si i fra høyt om man vil!! Ikke minst; er de virkelig så avslappet som det virker som de Mindfullness – og Yogadamene?

Det hele starter i en teatergarderobe, det blir audition-situasjoner, skråblikk på scenebransjen før og nå og kanskje til og med avsløring av noen bransjehemmeligheter. I tillegg blir det mye sang og dans med akkompagnement av en av norges mest profilerte musikere, Trond Lindheim på scenen.

Musikkteater/komedie av og med Kjersti Elvik og Monica Hjelle
Musiker: Trond Lindheim
Regi: Morten Milde
Dramaturg: Kjell Moberg
Koreograf: Tomas Adrian Glans