Back to All Events

The Beatles 1966 – Fifty Years Ago - Askim Kulturhus

I 2013 hadde showet “Alt fra The Beatles 1963” premiere og i 2014 ble det fulgt opp med “Alt fra The Beatles 1964”. Begge Show med produsentene Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl som ansvarlige for regi og opplegg. I 2016 kommer nytt show fra radarparet – Nå i samarbeid med Beatlesspesialistene fremfor noen – DET BETALES. Vi har nå kommet frem til 1966 og er stolte av å presentere et helt nytt ensemble!

I 1966 ga The Beatles ut albumet REVOLVER. Musikkmagasinet Rolling Stone har flere ganger omtalt dette som tidenes beste album! The Beatles fikk aldri muligheten til å fremføre disse sangene live, men nå, 50 år etter, blir altså albumet fremført av noen av landets mest profilerte artister. 

Tid for oppsummering og hvilken fest !
Etter bruddet i 1970 ga gruppen ut ”den offisielle samleplaten”, THE RED ALBUM, med alle de største slagerne fra 1962 -1966. Dette ble en dobbeltplate med hele 26 låter, og det var bare hitlåtene! Disse blir det også et gjenhør med i denne minnerike forestillingen!

CHRISTIAN INGEBRIGTSEN
Alle kjenner ham som en av medlemmene i A1 – det norsk/engelske boybandet som i flere år herjet hitlister over hele verden. Christian var i tre år elev ved Paul McCartney skolen i Liverpool.

GAUTE ORMÅSEN
Fikk sitt gjennombrudd da han plasserte seg som nr 2 etter Kurt Nilsen i første sesong av Idol. Etter dette har han vært blant landets ledende mannlige artister med flere platesuksesser, og en karriere på hotel Cæsar.

TOR HENNING OLSEN og D E T B E T A L E S
har spilt Beatles-musikk i 40 år – og på legendariske Cavern Club i Liverpool har de stått på scenen mer enn 50 ganger!
Beatles manager Alan Willams har uttalt;
“Det Betales is the best Beatles tribute band in the world”