Back to All Events

The Beatles 1966 – Fifty Years Ago

 

Dette showet ble regissert og introdusert for det norske markedet med “Alt fra The Beatles 1963” i 2013 av showduoen Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl. Nå har vi kommet frem til «Alt fra The Beatles 1966» og det klassiske albumet «Revolver», som av Rolling Stones Magazine flere ganger har blitt omtalt som tidenes beste album. The Beatles selv fikk aldri muligheten til å fremføre disse sangene live fra scenen.  Men nå, 50 år etter, gjøres dette av noen av landets mest profilerte artister og bandet som har spilt mer Beatlesmusikk enn noe annet i Norge.

Tid for oppsummering og hvilken fest. Etter tidenes suksess, ble det senere laget en samleplate med alle de største slagerne fra 1962 -1966, en dobbeltplate med hele 26 låter, og det var bare hitlåtene!

Med oss i dette storslagne showet har vi to av de mest profilerte artistene i Norge
Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigsten sammen med Tor Olsen og bandet DET BETALES. Bandet som har spilt Beatlesmusikk i 40 år og som har spilt på Cavern CLUB i Liverpool mer enn 50 ganger.