Back to All Events

MARIT LARSEN - Brygga Kultursal Halden

Marit Larsen (f.1983) tok popverdenen med storm allerede på slutten av 1990-tallet som den ene halvparten i duoen M2M. Debutsingelen ”Don´t Say Love Me” ble raskt en global megahit, og til sammen solgte de over 12 millioner singler og album på verdensbasis.  
 
I de senere år har hun gjort stor suksess som soloartist og har markert seg som en av Norges aller fremste komponister og låtskrivere. Det kritikerroste fjerdealbumet When The Morning Comes, ble sluppet i 2014, og er det første albumet hun også har produsert selv.  
 


Dette året har hun tatt det hele et stort steg videre. Marit har ikke lenger et stort plateselskap i ryggen, hun har nemlig opprettet eget label – Håndbrygg Records – og er for første gang i sin karriere helt uavhengig. 2016 representerer altså en ny epoke for Marit som artist, men også for Marits lyttere over hele verden.  
 
1. april slapp hun Joni was right, den første utgivelsen på Håndbrygg Records. Det nye låtmaterialet tok publikum litt nærmere Marit. Vi ble med henne bort i det hjørnet av baren der Joni Mitchell og Gillian Welch sitter. Flere strenger, mer sjel. Hun svingte ut på et sidespor forbi den rendyrkede popmusikken og bort til folken. En vei man hele tiden har visst at Marit ville bevege seg inn på, uten å helt vite når. I 2016 skjedde det, altså.