Back to All Events

Øystein Sunde og Meget i sløyd - Parkteatret i Moss

Øystein Sunde skal ut på tur igjen.  Etter et meget inspirerende samarbeid med Ingrid Bjørnov, har det kommet trillende nye sanger, som for tiden spilles inn for plateutgivelse i løpet av året.

Det er mer enn 45 år siden Øystein Sunde toppet listene med slagerenJaktprat fra hans første plate 1001 Fnatt fra 1970.  Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser.  Han har til og med fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.

Øystein Sundes siste suksessforestilling  ”Men DA må du ha” var den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene Kjekt å ha, Så hatten passer, Øystein Sunde ...og vel så det og Sånn e’re bare. 

Øystein Sunde har alltid med seg utsøkte musikere og bandet hans, Meget i Sløyd, er noe av det aller beste som er å oppdrive av bluegrass-musikere på denne siden av Atlanter'n.