Back to All Events

MELISSA HORN - Brygga Kultursal Halden

Support: Moa Lignell, hun spiller de første 20 minuttene.

Melissa Horn har nettopp gjennomført en av sine mest omfattende turnéer noen sinne, og nå er turen endelig kommet til Brygga Kultursal og Halden!

Høsten 2015 slapp Melissa Horn albumet ”Jag går nu”. Dette blir Melissa Horns femte, og beskrives av henne selv som en separasjonsskive. Mye har skjedd siden hennes første album Långa Nätter ble sluppet i 2007. Selv om melankoli har vært og fortsatt er noe hun driver med, har albumene hennes vist at hun har utviklet seg som låtskriver siden den gang. I tillegg fortsetter fanskaren hennes å vokse, noe hele den utsolgte turneen i Norge våren 2016, er et godt bevis på.

* Det blir kun salg alkohol, mineralvann, etc før konsertstart - ikke under!
** Foto/mobilforbud under hele konserten!
*** Dørene stenger kl. 18.45!