Back to All Events

Jubileumsbrudd - Steinbruddet i Skjeberg


Steinbruddet i Skjeberg danner en storslått ramme for fremføring av spesialskrevet musikk.

Komponistene Karsten Brustad og Kari Beate Tandberg har begge sterk tilknytning til Sarpsborgs kulturliv, og lager musikk til denne konserten. Musikken fremføres av kulturskolens elever sammen med flere av skolens pedagoger som også er utøvende musikere. Besetningen blir også supplert med andre profesjonelle musikere fra Sarpsborg.   Musikerne plasseres rundt om på ulike steder i bruddet, og musikken skrives med tanke denne plasseringen. Publikum befinner seg midt i dette «konsertrommet» og vil få en konsertopplevelse hvor musikken er i bevegelse rundt dem med fremføringsbaser i ulike platåer i bruddet.   Denne musikalske innrammingen kombinert med tilhørende lyssetting av fjellmassivene vil gi en spennende og stemningsfull konsertopplevelse for både publikum og utøvere.

Konserten blir på kveldstid i overgangen fra skumring til mørke.

Earlier Event: September 10
Fotball: Kvik Halden - Fløy - Halden stadion
Later Event: September 10
Monica Heldal - ASKIM KULTURHUS