Back to All Events

Artch og Witchhammer med gjester - Sarpsborg scene


Sarpsborgs to største hardrockband fyller Sarpsborg scene.

Artch og Witchhammer. Navnene er synonymt med to av de virkelig store norske hardrockbandene på slutten av 1980-tallet. I den største storhetsperioden fylte de denne scenen flere ganger. Nå er de tilbake - sammen med gjester. 

Artch ga ut platene “Another Return“ og “For Sake of Mankind“. Debuten “Anothern Return“ fikk toppkarakterer i internasjonal presse og det virkelig store gjennombruddet virket ikke langt unna. Etter noen hvileår på 1990-tallet har bandet hatt flere comeback og sporadiske konserter siden tidlig 2000-tallet.

Witchhammer befestet sin sterke posisjon med debutplaten “1487“. Denne ble fulgt opp av “The Lost Tapes“ og “In Serenity and Awe“. Også dette bandet hadde en pause på 1990-tallet. Siden tidlig 2000-tallet har bandet gitt ut plater og holdt mange konserter.

Disse bandene har en velfortjent legendestatus i norsk hardrockhistorie. Etterspørselen er også stor i deler av utlandet. Bandene har inspirert medlemmer i verdenskjente, store band som for eksempel In Flames, Dimmu Borgir og Enslaved.

Dette blir en tung, hard og fornøyelig aften for bandene som har vaiet rockfanen høyt i over 30 år.