Back to All Events

FestiBorg musikk- og teaterfestival - Kulåsparken og Sarpsborg Scene
FestiBorg er er en musikk- og teaterfestival som inviterer voksne, ungdom og det beste av europeisk teater til Kulåsparken i Sarpsborg. FestiBorg avholder også en egen teatercamp for ungdom i forkant av festivalen.

FestiBorg flytter rett før skolestart inn i Kulåsparken og forvandler hele parken til et fristed der voksne og ungdom på dagtid får se det beste av europeisk teater, og på kveldstid får høre – eller danse til – det beste av norsk musikk. 

FestiBorg vil plante en glød i den lokale kulturen og bevege, opplyse, engasjere og underholde med forestillinger du aldri har sett maken til. Vi fyller parken med Black Box-telt, konsertscene, aktiviteter og eventer som Oculus Rift - skattejakt-teater - politiske demonstrasjoner og videovandringer,  økologisk mat, og ikke minst Sarpsborgs første festivalcamp (det tok bare 1000 år!)

I tillegg avholder vi teatercamp for ungdom 15.-16. august, der parken er forbeholdt de under 20 år.

Følg «FestiBorg» på Facebook, Snapchat og Instagram.