Back to All Events

Tusenårsfesten - lørdag - Hafslundparken


Lørdag 30. juli blir den aller største folkefesten i 2016. Lionel Richie og Nico & Vinz kommer til Hafslundparken

Lørdag 30. juli vil tusenårsfestens andre dag i Hafslundparken by på de største artistene i Sarpsborg noen sinne. Alt ligger til rette for publikumsrekord og den store festen Sarpsborg fortjener og har ventet på.

Mens fredag 29. juli 2016 er den offisielle 1000-årsbursdagen, er det lørdag 30. juli vi venter den aller største folkefesten. Hovedfeiringen blir på Hafslund Hovedgård, både fredag og lørdag.

På lørdag blir det gratis på dagtid med familieaktiviteter, underholdning og overraskelser. Lørdagskvelden blir det musikkfestival som du må kjøpe billett til. Billettprisene er subsidiert så her får du mye for pengene. 

Lørdagen i parken vil bli svært minnerik. Det blir folkefest med aktiviteter og opplevelser. Du kan glede deg til spennende matopplevelser, og det er all grunn til å bli med på hele festdagen. Du vil oppleve store konserter til latterlig lav pris. 

Les mer om programet for dagen her.

Les også: Lionel Richie skal toppe 1000-årsfesten i Sarpsborg 

Les også: Nico & Vinz til Sarpsborg 30. juli