Back to All Events

0 Hvaler Sommerfestival 2016: 10CC / Violet Road - Hvaler Gjestgiveriet

10CC og Violet Road, gressplenen, Hvaler Gjestgiveri

Dørene åpner 18.00 - Violet Road kl.19.00 - 10cc kl.21.00. 

Billetter og bord i restauranten på: post@hvalergjestgiveri.no eller 69378200

Plenkonsertbilletter på: www.billettservice.no VIPBORD i restauranten bestilles hos oss.


To band - to tidsepoker - to stilarter

På Olsok-kvelden fredag 29. juli får du to band til prisen av én - og det skyldes nok ikke redusert musikalsk kvalitet, men sikkert noe som har med ledig datoer i et hektisk turnéliv å gjøre.

Violet Road

Violet Road

10CC

10CC

Det engelske bandet 10CC har solgt over 30 millioner album og var blant de mest populære bandene i verden på 70-tallet. Mange kommer nok til å ta turen til gjestgiveriet denne kvelden for å høre en av tidenes mest populære og mestsolgte ballader; «I’m Not In Love». 

I filmen om hvordan Facebook ble til;  «The Social Network» er det bandets episke mesterstykke «Dreadlock Holiday», som gir stemning til filmens bilder. 10CC har et stort arkiv med hits, og andre kule låter er for eksempel «The Things We Do For Love», «I’m Mandy Fly Me» og «The Dean and I».  

Motsatsen musikalsk denne kvelden er det kritikerroste norske bandet, «Violet Road». r etter flere kritikerroste album og uttallige konserter festet et godt grep om det norske publikummet. Mange regner nå Violet Road som en av de desidert beste livebandene her i landet.

Med radiohiter som «Can You Hear The Morning Singing», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls» har de også blitt populære blant platekjøperne. Albumet «Back to the Roadshow» ble nemlig et av Sony Musics aller mest solgte i 2014.

Med en herlig blanding av popmusikk, melankoli, fandenivoldsk feststemning, vakre harmonier, trekkspill, mandolin, saksofon, en tøtsj av svensk visetradisjon og et helvetes godt humør er lett å la seg rive med. Åge Aleksandersen har vært fan av bandet siden album nummer to og Violet Road vinner stadig nytt publikum.I 2016 er Violet Road igjen klare for å ta publikum med storm. I februar  utga de albumet, «In town to get you», det femte i rekken, og legger ut på ny Norgesturné. Vi gleder oss stort til feststemning i hagen til gjestgiveriet  med Violet Road i juli.

Kilde: Wikipedia, Hamar Kulturhus, og Aftenposten