Back to All Events

Hovedøen Social Club - Cafè Oline

Hovedøen Social Club er et band grunnlagt av Sverre Indris Joner til Melafestivalen i Oslo i august 2007. De kom ut med sin første CD, Que viva Noruega!, i mai 2008 og ble mye spilt på NRK P1 den sommeren.

Hovedøen Social Club besto på første CD av:

Sverre Indris Joner – piano (Tango for 3, La Descarga, Cuba Libre, Salzumba, Electrocutango)
Carlos Del Puerto – bass (Irakere, Cubanismo)
Pepe Espinoza – timbaler (Cubanismo, Afrocuban Allstars, Bamboleo, Klimax)
Luis Alvaro Varona – trompet (Klimax, DanSon)
Sergio Gonzalez – sang ( La Descarga)
Eduardo «El Moro» Cedeño – congas ( La Descarga)

På CD-en Ay Caramba! ble trompet spilt av den unge Harlem Curbelo, siden Luis Alvaro Varona døde av kreft under et år etter første konsert. På live CD-en/DVD-en En natt forbi spilte Jose Varona (bror til avdøde) trompet og Jose Antonio «Tony» Moreaux Charon timbales og trommer.