Back to All Events

Sexystiligsøt


Etter en uhorvelig morsom by:Larm-avslutning returnerer SexyStiligSøt til Parkteatret lørdag 4. juni, for å gjennomkose både seg og publikum til det rett og slett sprudler over.

Musikkfest Oslo er den ubestridte eneren i konkurransen Årets Beste Dag. Det er ALLTID bra vær, massevis av lykkelige mennesker ute i gatene og GRATIS konserter over heeeeele byen. Som 17. mai, julaften og absolutt alle andre tenkelige høytider på én og samme dag. Kan det tenkes noen bedre måte å avslutte denne fantastiske dagen på enn med henda i været og glowsticks i hele trynet på et ekstatisk Parkteatret-dansegulv?! Neppe.

SexyStiligSøt er et klubbkonsept som forsøker å krystallisere essensen av helga™, med glowsticks, glad-disko, bobler, god-house, venner, allsangvennlige refrenger, instagramvennlig lysshow og lassevis med stemning. SexyStiligSøt er Kaja Kirstine Lilleng, Endre Harnes og Hasse Hope.

facebook.com/SexyStiligSot

Billetter kr. 100,- i døra / 100,- + avg. på forhåndssalg