Back to All Events

Allsang på Grensen - Fredriksten Festning i Halden


  • Fredriksten festning 15 Indre Festning Halden, Østfold, 1769 Norway (map)

Allsang på Grensen spilles i år inn 29.juni, 6.juli, 13.juli, 20.juli, 27.juli og 3.august. I sommer fyller Allsang På Grensen 10 år og det vil bli markert med stor fest fra første til siste program.

Det er både de vakre omgivelsene og artistene som trekker folk til arrangementet.


OM ALLSANG PÅ GRENSEN

Kathrine Moholt

Det blir nok en gang «Allsang på grensen» på Fredriksten festning i Halden i sommer. Tar du turen dit vil du oppleve kjente og kjære artister, og du vil kunne synge med i populære sanger. Allsang er et skikkelig gladprogram med Katrine Moholt som vert. Programmet tar for seg allsangfavoritter med kjente norske og utenlandske musikere. Hvert program vil ha artister i kategorien pop, band og cross-over artister.

I tillegg til sang og underholdning er det muligheter for omvisning på festningen, og mat og drikke på restauranten. Man trenger ikke å pugge sangtekster før man stiller på festningen. Det blir delt ut sanghefter med dagens sanger før hver forestilling. Det er kjente sanger som er lette å synge, og det er fritt frem for alles stemmeprakt. Sangene passer for alle aldersgrupper. På scenen vil som alltid de kjente artistene sørge for å dra i gang allsangen. INSTAGRAM: #allsangpågrensen


KART Fredriksten festning