Back to All Events

Idyll Festivalen - Stortorvet


from 18. June 2016 - 16:00
Norway, Fredrikstad, Stortorvet 5-7, 1607
1538 people attending

Idyll Festivalen er Fredrikstads nye musikkfestival som arrangeres lørdag 18.juni 2016. 

Artister som er klare:
- Kurt Nilsen
- Vamp
- Marcus & Martinus
- Erik & Kriss
- Freddy Kalas

Festivalen ønsker å samle familie, venner og kollegaer med en miks av artister som treffer alle aldersgrupper. Festivalen har fri aldersgrense der den første delen er rettet mot de yngre. Utover kvelden kommer artister for ungdom og voksen. 

Festivalen avholdes på Stortorvet midt i Fredrikstad sentrum. Denne unike beliggenheten gir publikum direkte tilgang til byens butikker, restauranter og hoteller. Inne på festivalområdet tilbys mat, drikke og fasiliteter som sikrer publikum en topp opplevelse.

Sentral beliggenhet gir publikum enkel tilgang, enten de ankommer med bil, buss, tog eller båt. Alt ligger i gangavstand til festivalområdet.