Back to All Events

Majid Jordan (CAN)

Den fremadstormende Toronto-duoen Majid Jordan tar i sommer turen til Oslo og Parkteatret. Vi gleder oss stort til å se Drake-yndlingene på scenen hos oss!

Den canadiske alternativ-R&B- og undergrunns-hiphop-duoen er signert på OVO Sound, plateselskapet til Drake, Noah «40» Shebib og Oliver El Khatib. 5. februar i år kom det selvtitulerte debutalbumet, som oppfølger til EPen «A Place Like This».

Majid Al Maskati og Jordan Ullman møttes på Universitetet i Toronto i 2011, og slapp sin første felles EP «Afterhours» under navnet Good People. I 2013 co-produserte og bidro de på Drake-hiten «Hold on, We´re Going Home», fra det platina-selgende albumet «Nothing Will Be The Same».

Etter en USA-turné er vi glade for at de tar turen til Europa!

facebook.com/majidjordanmusic
majidjordan.com
soundcloud.com/majidjordan

Billetter kr. 225,- + avg.

Earlier Event: June 12
Wauwatosa