Back to All Events

Festuka: Soul in the park - Kulås Amfi


En festkveld i Kulås Amfi med blant andre Odd-Rene Andersen, Kim Fairchild og Marinemusikkens storband. Konserten er gratis.

18-årsgrense.

Det blir en skikkelig festkveld i Kulåsparken når Kongelige Norske Marines Musikkorps` storband kommer til Sarpsborg for å være med å feire byens 1000-årsjubileum.

 På scenen vil det være 17 musikere, to solister og to kordamer, og på den musikalske menyen står musikk av legenden Ray Charles. 

Solister under konserten er Odd-Rene Andersen og Kim Fairchild. Korister er Marian Lisland og Kristin Folkvord Pedersen.  

Lars Erik Gudim, som til vanlig jobber som dirigent, komponist og arrangør i Forsvarets Musikk, vil lede konserten. Han er en av byens utflyttede musikalske stoltheter. Lars Erik Gudim er ofte å se i TV-ruta, i større konserter som musikalsk leder i ulike sammenhenger. 

Ray Charles ble kjent som en av de virkelig store stilskapende pionerene innen soulmusikken, og blandet rythm and blues med elementer fra både jazz, country, rock, gospel og pop. Publikum kan glede seg til slagere som «Georgia On My Mind», «Unchain My Heart», «Still cracy after all these years» og flere andre udødelige klassikere.   

 

 

DJ Thomas Giebelhausen – den originale DJ Dan

Gratiskonserten og sommerfesten i Kulåsparken fredag 10. juni avsluttes med DJ Thomas Giebelhausen – den originale DJ Dan. 

Etter at soulkonge Odd René Andersen, Kim Fairchild og flere sangere skaper feststemning i Kulåsparken, vil den originale DJ Dan fortsette det musikalske og avslutte sommerkvelden. Marinemusikkens storband, ledet av sarpingen Lars Erik Gudim er kjernen i konseptet «Soul in the park». Konserten baseres på mye musikk av Ray Charles, og vi lover topp stemning og groove-fakter både fra scenen og blant publikum ute i amfiet.

- I og med at dette blir årets sommeravslutning for flere lokale bedrifter, og sommerfest for mange musikkelskende østfoldinger, ønsker vi enda mer musikk. I og med at jubileumsarrangementene ellers består i live-musikk, valgte vi en kjent Diskjockey for å holde stemningen høyt oppe etter at soul-konserten er ferdig, sier jubileumssjef Svein A. Halvorsen.

Thomas Giebelhausen, den originale DJ Dan, er kanskje mest kjent fra Stavkroa og afterski på Hemsedal. Men han turnerer også rundt i landet med DJ-oppdrag.- Han er kjent for å skape god stemning, definitivt. Og med soul-musikken vi får før ham, er det nok ikke noe tvil om at han vil holde på stemningen til parken stenger. Og på toppen av alt, er all underholdningen gratis for publikum, smiler Halvorsen.

Earlier Event: June 10
Musehogget
Later Event: June 10
Onkel Tuka