Back to All Events

Ingvild Koksvik

29. april slippes Ingvild Koksviks nye album, «Og sangen kom fra havet», og 8. mai blir det slippkonsert på Parkteatret. Mottakelsen av singelen «Hjemme nå» lover godt for den kommende utgivelsen: «… en usedvanlig vakker og klar stemme som gir meg frysninger. Sangen er et nydelig første glimt fra albumet» – hissig.no

Da Ingvild Koksvik solodebuterte med platen «Nattåpent» i 2013, vakte det stor begeistring hos både presse og publikum.«Energisk skjønnhet» og «fantastisk vakker» var ord som ble brukt om plata, som fikk terningkast 5 og 6.

Det siste året har Ingvild Koksvik fordelt tiden mellom den forblåste Lista-halvøya på Sørvestlandet og musikkbyen New York, etter at hun ble oppdaget av den amerikanske stjernemanageren Jeff Rabhan på en showcasekonsert. «Og sangen kom fra havet» er spilt inn i Studio G Brooklyn i New York, med den Grammy-vinnende produsenten Joel Hamilton (Elvis Costello, Black Keys, Tom Waits etc.) og selveste Marc Ribot blant musikerne.

«Listening to Ingvild’s music is a transportive experience. Her songs are a window into the pristine, pure fjords and mountains of Norway. Fresh-faced and young, but with an almost ancient aura, her music is the ultimate escape.» – Jeff Rabhan

Med seg til Parkteatret har Ingvild Koksvik Lars Jakob Rudjord på tangenter og Katrine Schiøtt på cello.

ingvildkoksvik.com
facebook.com/ingvildkoksvik

Billetter kr. 100,- + avg.