Back to All Events

St.Croixfestivalen - St.Croix huset

St.Croix-festivalen er en stor konsert med mange lokale band og solo-artister på utescenen. 
I år blir det 2 scener og non stop Music fra kl 15-22. 

Hvem som spiller, ser du på plakaten til venstre. 
Sett av dagen, og kom til stor ungdomsfest på St.Croix-Huset. (innendørs v/ dårlig vær). 
Du finner også mer info på vår facebookside: https://www.facebook.com/events/197769677280932

Flere ganger i året samler St.Croix-huset unge, lovende artister, gir dem proff lyd og lys, og lar de få prøve seg for et hyggelig publikum. Vi presenterer alle sjangre som rører seg i ungdomskulturen. 

Ungdomskonsertene er en utvidet utgave av Ung Scene. Vi ønsker å inspirere unge mennesker til å stå for det de tror på, og å uttrykke det. Den som har en god idé kan få hjelp til å gjennomføre den hos oss. Med utgangspunkt i ungdommenes egne ønsker hjelper vi dem til å produsere det de selv og jevnaldrende ønsker å ha av kulturopplevelser. 

Gratis! Fri alder. Rusfritt!