Back to All Events

Grenseløpet - Halden Torg

Velkommen til Grenseløpet lørdag 28 mai!

Løypa byr på flott stemning og snor seg blant varierte og naturskjønne omgivelser både i og utenfor Halden sentrum. Her kan du velge mellom en 5 eller 10km løypedistanse. Begge distanser kan gå eller løpes både med og uten rangert tid (aldersklasser og trimklasser).

 

5 kilometeren passer for alle, enten man vil gå eller løpe. Ta gjerne barnevogna eller hunden din med på tur. Løypa går langs den idylliske og rustikke, brosteinsbelagte veien rundt Rødsberget med utsyn over byen, krysser naturskjønne og fortsetter videre nedover praktfulle Os Allé.


Ønsker du å teste formen i en tøffere løype, kan 10km distansen være noe for deg. Her vil du få bryne deg på vekslende underlag som sti, grus, brostein og asfalt, samt stor høydevariasjon. Det høyeste punktet (Ulvåsveien) tilsvarer samme høyde som klokketårnet på Fredriksten Festning.
 

Lyst til å sette løyperekord allerede nå?

Last ned koordinatene til løypa, ta tiden med løps-apper på telefonen din, og publisèr resultatet på vår facebookside. Kanskje blir du stående ubeseiret?