Back to All Events

Fat White Family (UK)

Gutta som slåss like bra som de spiller musikk er hederlige når de må, og umoralske når de slipper unna med det. De er det beste unge rockebandet i verden. På nyåret slapp de sitt andre album «Songs For Our Mothers», og nå kommer de til Parkteatret!

Noen vil kalle «Songs For Our Mothers» årets mest ubehagelige album; en gjeng alkohol- og dop-herjede nihilisters verk. Andre vil si det er et nervepirrende statement av avsky, trass og total kreativ frihet, laget av det eneste britiske rockebandet som virkelig betyr noe i dag. Platas samling av disco, psych, glam og kraut’n’western får håret til å reise seg og hjertet til å rase.

Gjengen i Fat White Family spilte sin første «open mic night» i 2009, og finslipte siden musikken sin på Sør-Londons scener. Da de i 2011 konsertdebuterte under sitt nåværende navn, hadde bandet lagt et tyngre, mer psykedelisk og elektrisk element til musikken, med et snev av tidlig Pink Floyd, The Fall, The Bad Seeds, Country Teasers og The Monks. Debutplata «Champagne Holocaust» kom i 2013, slo hardt fra seg og ble en god gammeldags «word of mouth»-suksess.

Musikkpressen om «Songs For Our Mothers»:
8.5/10, The Line Of Best Fit: This is the sound of a death-or-glory headlong charge.

4/5, NME: ‘Songs For Our Mothers’ represents a chance to override controversy with music.

4/5, MOJO: This Family album goes toward capturing the band’s undeniable genius, in music that lingers like the most terrifying dream.

8/10, Drowned In Sound: If any doubts remained as to whether Fat White Family were the most important rock and roll band of their generation, this should put a lid on it once and for all.

facebook.com/FatWhiteFamily

Billetter kr. 250,- + avg.
I salg f.o.m. 16.03.16 kl. 10.00