Back to All Events

Vibbefest

Etter å ha fått Bergenprisen av Natt&Dag og solgt ut VIBBEFEST i Bergen tre ganger, kommer nå konseptet Vibbefanger til Oslo! Vibbefanger er «huset» til rapgruppa Hester V75, hvor målet er å samle unge kreative venner for å få gøye ting til å skje.

Vibbefanger er egentlig de samme som Hester V75, som har brukt mye tid på musikken de siste to årene. De har har blant annet solgt ut Dattera til Hagen, spilt en brennhet gig på Parkteatret (med $ushi X Kobe, Chris Lie og Larsiveli & Makko Makeba), og blitt booket til Slottsfjell 2016. Deres første offisielle EP slippes i vår, og dette blir første konsert i Oslo etter den kommer ut.

«For noen artister tar det tid, til og med årevis å finne sitt format, sin stil og form for fremførelse. Det trenger ikke denne gjengen. Dette er de, klisjé nok, skapt for» skrev Juliann Larsen i GAFFA etter konserten på Phonofestivalen tidligere i vinter. Vi lover mye ny musikk og kjærlighet på Parkteatret 21. mai!
facebook.com/hesterv75
soundcloud.com/hesterv75

Vibbefanger ble musikalsk forelsket i Fieh på Soundcloud en stund tilbake. Selv om de går på jazzlinjen i Oslo, inneholder musikken til Fieh og bandet elementer fra både fra r&b, soul og hiphop i tillegg til jazz. Dette fikk P3 til å falle for henne da hun ble Ukas Urørt.

P3 skriver: «Fieh produserer sinnrik lo-fi-soul toppet med fløyelsmyk stemmeprakt. 19-årige Sofie Tollefsbøl er Ukas Urørt med en av de mest sjarmerende soveromsproduksjonene på Urørt i år.»
facebook.com/fiehfiehfieh
soundcloud.com/fieh

Det er liten tvil om at det glinser eksportvare i de raske solbrillene til Niilas – og at han kommer til å få folk til å danse på Parkteatret. Release på i-D (Vice), spillinger på BBC Radio 1, Ukas Urørt og ukas DJ på P3 to ganger er bare noen av prestasjonene til unghingsten, som utestedene i Bergen krangler så mye om at han nesten måtte droppe studiene. Niilas ga nettopp ut EPen «Memoraids» med premiere på Pigeons & Planes, og fikk terningkast fem i Bergens Tidende + en rekke andre gode anmeldelser.

«Inspired by fellow Nordic talent Röyksopp and Cashmere Cat (there must be something in the fjords!) the young talent manages to make heavy music genuinely beautiful. Hugely impressed by his work, we jumped at the chance to premiere his new release, Cosylan.» – i-D (VICE)
facebook.com/Niilasmusic
soundcloud.com/niilas

Billetter kr. 150,- + avg.

Earlier Event: May 21
Aunt Mary - Båthusteatret