Back to All Events

Glommaløpet - Sarpsborg Torg/Glommastien/Gamlebyen


I Glommaløpet 10 miles løper du i vakre omgivelser langs Glomma fra Sarpefossen i nord, til elven renner ut i havet 16 kilometer lenger syd ved Gamlebyen i Fredrikstad.

12 av løpets 16 kilometer går på grus og løypeprofilen er flat. Dette er en lettløpt løype som er skånsom for både knær og sjel!

Vi ønsker at alle skal kunne delta og har derfor tre alternative tilbud. Dersom du skal løpe 10-miles alene kan du enten løpe i 10-miles løpet med tidtaking eller du kan velge mosjonsklassen uten tidtaking. Hvis distansen er i overkant lang for deg kan du gå sammen med venner eller kollegaer og stille lag i stafetten.

Glommaløpet ønsker å bidra til bedre folkehelse. Det gjør vi både gjennom å få deg og meg til å trene for å løpe og gjennom å donere en tredjedel av løpets overskudd til Kreftforeningen. Resten av overskuddet går tilbake til barne- og ungdomsidretten i Fredrikstad Idrettsforening og Sarpsborg Idrettslag.

Klokkeslett:
Barne- og ungdomsløp i Sarpsborg - start på Sarpsborg torg kl. 13.00

10-miles mosjonsløp fra Sarpsborg til Fredrikstad (uten tidtaking) – start Sarpsborg torg kl.13.30

10-miles med tidtaking fra Sarpsborg til Fredrikstad – start Sarpsborg torg kl. 14.00

10-miles stafett fra Sarpsborg til Fredrikstad – start Sarpsborg torg kl. 14.10 

Sted/arena:
10-miles løpene og stafetten starter på Sarpsborg torg med målgang i Gamlebyen i Fredrikstad. Det løpes på Glommastien.

Barneløpet går i byen/kirkeparken, mens ungdomsløpet går i byen/kirkeparken/Kulåsparken. Start og mål på Sarpsborg torg.

Earlier Event: May 20
James Bond in concert – Trine Rein
Later Event: May 21
Havneliv 2016 - Fredrikstad