Back to All Events

DROP IN-MUSEUM - Folkenborg museum

I anledning 75-årsjubileet til Mysen og Omegn Røde kors vil Folkenborg museum lage utstilling om Momarkedet. Forberedelsene til utstillingen er et «Drop in-museum» hvor folk kan komme og dele sine små og store minner fra Momarkedet.

Vi inviterer små og store, unge og gamle, lokalbefolkning og langveisfarende til «drop in-museum» i Mysen sentrum. Her vil museets representanter fotografere og dokumentere ditt beste minne fra Momarkedet. Kanskje du har en bamse som ble vunnet på en automat, av deg selv eller en du var forelsket i? Møtte du noen av kjendisene som opptrådte på scenen, og fikk en autograf? Kan du beskrive kriblingen i magen på «rumperister’n»?

[momarkedgutten] Ikke vær redd for å ta med «feil» ting. Det viktige er at den er spesiell for deg og forteller en historie fra Momarkedet! Museet ber om å få vise gjenstanden du kommer med i utstillingen som åpner 19. juni. Det vil si at du må låne den til oss i et bestemt tidsrom.

Vi gleder oss til å se og høre om dine minner fra Momarkedet!

Les om Mysen og Omegn Røde Kors og det viktige arbeidet de gjør: Mysen og Omegn Røde Kors

Les om da Halden historiske samlinger arrangerte Drop in-museum: De ubetydelige historiene

Sted: Mysen sentrum; kafélokalet på Kulturtorget, (gamle Mysen skole)
Tid: Lørdag 21.5.2016 kl 11- 14