Back to All Events

Aunt Mary - Båthusteatret

Legendariske Aunt Mary er tilbake!

Fredrikstadbandet Aunt Mary regnes blant 70-tallets mest oppsiktsvekkende norske rockeband, og ble i sin tid sammenlignet med internasjonale storheter som Deep Purple, King Crimson og Jethro Tull. Gutta fikk ved flere anledninger også dele scene med noen av disse. I 2016 er bandet tilbake med ny plate og besetning, og etter eget ønske spiller Aunt Mary på Båthusteatret 21. mai!

Som mange har fått med seg har bandet gjennomgått en tøff periode med Jan Groth og Ketil Stensviks bortgang. De ønsket imidlertid begge at Bjørn Kristiansen skulle fullføre plateprosjektet og ta med Aunt Mary på veien igjen. Sammen med bassist Bernt Bodal har Bjørn satt sammen et slagkrafit mannskap, med Ole Tom Torjussen på trommer og Glenn Lyse på vokal - et råskinn av en vokalist.

Vi vet at konserten på Båthusteatret betyr mye for bandet, og vi gleder oss helt vanvittig til å ha de på scenen 21. mai.

Later Event: May 21
Vibbefest