Back to All Events

James Bond in concert – Trine Rein

James Bond in concert
– Trine Rein

Verden er muligens blitt et tøffere sted. I alle fall har Svein Erik Lunde og Anders Brenli valgt å slå følge med selveste James Bond. Ja ikke bare med James. Tøffe damer er jo også en del av fenomenet 007, så også denne gangen. Trine Rein, hvem ellers? Askim Blanda Kor, Askim Storband og Jørn Grepperud, Karma, her inviterer vi til alle tiders James Bond-konsert. Dette er noe å se fram til!  James Bond, denne britiske etterretnings-agenten, kanskje bedre kjent som 007, har eksistert siden 1953, og underholdt en hel verden gjennom24 filmer. Men glem ikke musikken, sangene.  Artister som Shirley Bassey, Nancy Sinatra, Louis Armstrong, Aha, Paul McCartney. Og sangene med titler fra filmene, Goldfinger, Diamonds are forever, You only live twice, We have all the time in the world.

I et vell av kjente James Bond låter blir vi servert en konsert som vil glede James Bond-fans, men som alltid utfordre hans motstandere. Sammen og hver for seg. Dette er en konsert som vil underholde den kresne. Samtidig legges det til rette for en stor kveld på byn. Her kan smokingen komme ut for en god luftetur. I alle fall, vi lover en helaften til miss money penny-er og Ursula Andress-er, og James-er. From Russia to Indre Østfold with love. Bedre blir det ikke!!

Og Trine Rein, vi gleder oss som unger! Her blir det fullt trøkk! Velkommen til alle!!

Earlier Event: May 19
LUH (UK)