Back to All Events

Nordjevel + Ethereal (UK) + Thyruz

Nordjevel
I 2015 dukket det opp et nytt black metal-band i Norges undergrunn, Nordjevel. På under ett år har bandet skrevet og gitt ut sitt selvtitulerte debutalbum. Med sterke bånd til både den norske tradisjonelle stilen og melodiøse folketoner, har de krydret lett med svensk påvirkning. Musikken er hardtslående, fengende og melodiøs.

Etter albumslipp i januar med bare gode anmeldelser, og en kjapp tur innom Infernofestivalen (etter en konkurranse de vant med letthet), er Nordjevel klare til å erobre verden. Dette er ikke noe for sarte sjeler og mørkeredde smågutter. Djevelen i Nord har kommet for å ta deg!

nordjevel.no
facebook.com/nordjevelofficial

Ethereal (UK)
Engelske Ethereal har i 15 år spilt symfonisk black metal, og er et av de mest hardtslående bandene fra den britiske metalscenen. Deres debutskive «Opus Aethereum» kom i 2015. Liker man pompøse synther akkompagnert av sylskarpe gitarer og ultrakjappe blastbeats, har Ethereal oppskriften på hvordan man blåser hodet av lytterne.

16. mai setter de sine bein på norsk jord for første gang, for å vise at de er hakk i hæl på norsk black metal.

facebook.com/EtherealDarknessUK
reverbnation.com/etherealtheband

Thyruz
Eidsvolls store sønner har gitt oss ravnsvart black metal siden 1999. De er et hardtarbeidende band, som ga ut sin andre fullengder «Svik» i 2014. Fra kjappe riff til klassiske Eidsvollianske, seige rytmer; Thyruz fremfører stemningsfull black metal med et knusende liveshow.

thyruz.com
facebook.com/thyruz666

Billetter kr. 200,- + avg.