Back to All Events

Vennskapsbystevne - Sarpsborghallen og Spartahallen


14. mai kl 09:00 til 17. mai kl 16:00


Vennskapsbystevne mellom unge idrettsutøvere fra Sarpsborg og to av våre vennskapsbyer.

Den 14. – 17. mai vil ungdom i alderen 14 – 17 år og deres ledere fra vennskapsbyene Forssa og Betlehem gjeste Sarpsborg. De skal blant annet  delta i sports- og musikkaktiviteter, besøke noen av distriktets attraktiviteter, og delta i tidenes 17. mai-fering i Sarpsborg sentrum.

Møt gjerne opp som publikum for å heie på dem i fotballturneringen i Spartahallen søndag 15. mai kl. 10 -14, eller se svømmere og bandyspillere i aktivitet  i Sarpsborghallen i samme tidsrom. Sarpsborg idrettsråd/lokale klubber rigger opp til idrettsaktivitetene.  

Du kan også hilse deltagerne i 17 mai-toget. De kommer sammen med bystyret - like etter 17. mai komiteen. La dem oppleve festjubelen i Sarpsborg!

I anledning Vennskapsbystevnet 2016 åpnes Sarpborghallen, svømmehallen og idrettshallen for alle unge som har lyst til å komme å delta søndag 15. mai klokka 19 – 22. Gratis drop in for unge mellom 13 og 19 år!

Arrangør er Sarpsborg idrettsråd, Sarpsborg musikkråd og Sarpsborg kommune.