Back to All Events

London calling presenterer MIRRAMAZE

Mirramaze er et cello-drevet hardrock band fra Oslo, med medlemmer fra Norge, Storbritannia og Litauen. En kompromissløs holdning til musikken har kjennetegnet dem helt siden oppstarten, og gjennom fire album, talløse turneer og konserter har de vist seg som et band å regne med.
Bandet ble startet en gang på 2000-tallet av Peter Stephens (gitar/vokal) og Kiki Maze (cello), og etter noen forsøk med forskjellige besetninger stemte endelig alt da de fikk med seg Sindri Mehl (tidligere Farout Fishing og Dog Almighty) på bass og Arunas Mazeika (LT) på trommer. Sammen har kvartetten reist på kryss og tvers i Europa, og spilt for en stadig større tilhengerskare.
Den siste plata, "Rotten Soul" ble tradisjonen tro sluppet i sus og dus på John DEE i Oslo i november 2015. Det rå lydbildet fra den forrige plata, "Prozac Nation" har blitt tyngre og seigere, de har dratt på med en basslyd fra midt inni hælvete, slått ihjæl noen trommesett og snusa på småpsykedeliske melodier. Platas musikalske referanser spenner flere tiår, samtidig som det ikke levnes noen tvil om hvilket band som står bak. Det er rett og slett ikke noen som ligner på Mirramaze.

Moose Empire - dette bandet spiller også denne kvelden

Moose Empire er et norsk band som spiller Garasjerock og Pop-Punk med høy orgelføring. Bandet er inspirert av band som The Hives, Iggy Pop, The Kinks og The Rolling Stones. Sceneshowet er kjent for å være energisk, underholdende, füktig og bandet involverer publikum aktivt.Bandet spilte i Tsjekkia, Slovakia og Polen sommeren 2015, og nå er de på vei ut i Europa igjen! Moose Empire er først og fremst et live-band. Bandet rullerer på å spille gitar, bass, trommer og orgel, i tillegg til at alle synger. Bandet har en voldsom energi og er kjent for å inkludere publikum ved at bandet går ut i publikum eller at bandet drar publikum opp på scenen

Moose Empire har varmet opp for blant annet Kvelertak, Morten Abel, Moddi, Death By Unga Bunga, Orango, Honningbarna, Staysman og Lazz og Warp Riders. Bandet har blant annet spilt på UKM-festivalen i Trondheim, vunnet Bandwagon lokalt i Sarpsborg, og spilt på Tons of Rock.

- See more at: https://ticketco.no/events/9476/orders#sthash.fsY2MXS4.dpuf