Back to All Events

Galleri F 15 er 50 år! Jubileumshelg 23. og 24. april.


Galleri F 15 i Moss er 50 år!


I april i år er det 50 år siden brødrene Lars og Niels Brandstrup startet Galleri F 15 i Moss. Gjennom deres entusiasme, vilje og pågangsmot etablerte de et galleri som raskt fikk stor betydning for publikum og kunstnere, og ble bredt omtalt i Norge og Norden.


Galleri F 15 er i dag et av landets viktigste formidlingssenter for norsk, nordisk og internasjonal samtidskunst og kunsthåndverk. I 2006 ble galleriet en del av Punkt Ø, sammen med Momentum- nordisk biennale for samtidskunst. Galleri F 15 har gjennom årene satt Moss på kartet, og mange tilreisende har kommet hit for å oppleve kunstperlen på Jeløy i Moss.


Storstilt feiring på Galleri F 15
I anledning 50 års jubileet inviterer Punkt Ø til en jubileumshelg 23.-24. april. Velkommen til en innholdsrik helg for barn og voksne på Galleri F 15!
Se vedlagt program.


I løpet av høsten 2016 utgis en jubileumsbok hvor Galleri F 15s utstillingshistorie presenteres gjennom bilder og tekst.

Les mer om Galleri F15 og 50-års jubileet ->