Back to All Events

Påskekrim med Miss Tenkelig på INSPIRIA - Sarpsborg


PÅSKEKRIM MED MISS TENKELIG

19.-28. mars 2016 (påskeferie)
I påskeferien tar vi frem forstørrelsesglass, hansker og sperrebånd for å løse årets krimgåte! Se etter fingeravtrykk og skjulte spor, knekk koder og hemmelige beskjeder og ikke minst avslør hvem som står bak årets ugjerning! 

Se kart nederst på denne side.Siste fra INSTAGRAM


Hva skjer ellers på INSPIRIA i år?

TUSEN ÅR FREM I TID

16.-17. april 2016
Sarpsborg fyller 1000 år i 2016. Vi vender blikket mot år 3016. Hvordan vil Sarpsborg, Norge og jorden se ut om 1000 år? Bli med og send beskjeder tusen år frem i tid med vår tidskapsel!

 

 

INSPIRIADEN

21.-22. mai 2016
Vi arrangerer vår egen olympiade på INSPIRIA og du kan bli med på mange spennende aktiviteter som blander idrett og realfag. Hvem blir helgens heldige vinnere? Prøv deg frem i øvelser som «sanseløp», «byggebriller» og «mattestafett».

 

 

 

 

SOMMEREN ER HER!

18. juni -17. august 2016
I sommerferien kan du være med på mange spennende aktiviteter både innendørs og utendørs med våre aktivitetsverter. Bungee-trampoline, Segway, konkurranser og moro. Sommerprogrammet passer for hele familien!

 

 

 

 

INSPIRIADEN

3.-4. september 2016
Vi arrangerer vår egen olympiade på INSPIRIA og du kan bli med på mange spennende aktiviteter både ute og innendørs. En aktiv helg for deg som liker å lære mens du beveger deg!

 

 

 

 

MOVE AROUND

 

 

17.-18 september 2016

Våre transportløsninger påvirker klima, miljø og helse. Denne helgen har vi fokus på våre utfordringer, muligheter samt vitenskapen bak våre mulige valg for fremtiden. Utviklingen går rekordfort - hvordan tror du vi forflytter oss om 25 år? 
 

LEGO-FESTIVAL

1. oktober - 6. november 2016
Liker du LEGO er dette perfekt for deg! Vi henter frem LEGO-klosser, WeDo-sett og NXT-roboter og utforsker LEGOens spennende muligheter. Her kan du bygge alt fra en enkel figur til bevegelige krokodiller og avanserte roboter.

Vi avslutter LEGO-festivalen med verdens største kunnskapskonkurranse for unge; FIRST LEGO League den 12.-13. november.

 

 

FIRST LEGO LEAGUE

12.-13. november 2016
FIRST LEGO League er en årlig kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge og delfinalen arrangeres på INSPIRIA. Vanlig senterprogram utgår denne helgen, men det er veldig spennende å følge de utrolig dyktige lagene!

 

 

 

 

ADVENT PÅ INSPIRIA

Alle adventshelgene
Vi gleder oss til jul og inviterer til juleverksted med julegodteri, pynting og gaver. Her kan du lære mer om julen sett gjennom vitenskapelige briller, og delta i vårt julegaveverksted.

 

 

 

 

FIREWORKS

27.-30 desember 2016 (romjulen)
I romjulen kan du oppleve forrykende science show om fyrverkeri, og i vårt STJERNESKUDD-verksted kan du lage ditt eget stjerneskudd til nyttårsaften! I tillegg arrangerer vi vårt populære oppskytingsshow og det blir også salg av fyrverkeri.