Back to All Events

Kulturkveld: Torkjell Berulfsen - Kornmagasinet 3. etg./Skjærhalden - Hvaler

Torkjell Berulfsen er utdannet filolog, og har en imponerende karriere som journalist, humorist, forfatter og programleder. Han var drivkraften bak, og har ledet radio- og TV-program som Reiseradioen, Nitimen, Nattradioen, Borgulsen, WOK, Dykk i arkivet, Edle dråper og Herfra til halv ti.

I 2007 ble han kåret til beste mannlige programleder, og mottok Gullruten for det! I tillegg har han også mottatt Riksmålsforbundets Lytterpris.

Berulfsen skal gi oss et kulturhistorisk, innholdsrikt og humoristisk foredrag om edle dråper! Hans intelligente humor og skråsikre formuleringer er alltid like presist tilstede, godt forankret i fakta. Det blir underholdende, spennende og lærerikt!

Salg av lodd, kaffe, mineralvann og vin

GRATIS INNGANG!

Arrangør: Kulturavdelingen, Hvaler kommune