Back to All Events

Show: Elektrisk - Andreas Wahl - Parkteateret i Moss

ARRANGEMENT: ELEKTRISK

Artist: ANDREAS WAHL Billettpris: 270/360 ,- pluss avgift

Scene: Parkteatret i Moss

BILLETTER

02. februar 2016
18:30 - 19:55 Bestill


Elektrisk Andreas Wahl

Elektrisitet er mer enn stikkontakten i veggen. Lynet som slår ned og splintrer et tre, ballongen som blir hengende på veggen i barnebursdagen, hjernen som tenker og hjertet som slår - alt er et resultat av elektrisitet.

I forestillingen "Elektrisk" viser Andreas Wahl deg hvor fantastisk vakker, dødelig og hverdagslig elektrisitet kan være. Andreas tar deg med på en reise fylt av spektakulære, vitenskapelige demonstrasjoner og opplevelser som får hårene til å reise seg. Anbefalt for voksne og barn fra 10 år.

Andreas Wahl er fysiker, vitenskapsformidler, programleder og tre ganger norgesmester i morellsteinspytting. De yngste kjenner Andreas fra BarneTV, de voksne kjenner ham fra "Folkeopplysningen" (NRK), "Lyngbø og Hærlands Big Bang" (NRK) og "Med livet som innsats" (kommer januar 2016).

www.elektriskshow.no