Back to All Events

Magimysteriet - ekstraforestilling søndag - Sarpsborg scene

Villekulla har verdenpremiere på en nyskrevet familiemusikal 1. desember.   Det er 2016 og det er snart jul. Men sarpingene er ikke til å kjenne igjen. Noe alvorlig har skjedd. Men hva? Har det klikket for dem? Er de utsatt for et miljøfarlig utslipp? Har et forsøk på Inspiria gått fullstendig galt? Eller er noen med skumle planer bare misunnelige på sarpingenes suksess?   Heldigvis har Sarpsborg unge, modige helter som tar saken. Og heldigvis har de tusen års historie å lære av.   En humoristisk familiemusikal om Sarpsborg, samhold og vennskap med glimt av miljøvern, magi og historie.    MEDVIRKENDE:   Rektor Stikkeland: Knut Erik Rønne   Vaktmester Andersen: Patrik Stenseth   "Superduperne":   Sindre: Markus Rosså og Sverre Saugstad Bendiksen   Linda: Tuva Grandahl Nilsen og Maren Walther   Elise: Mathilde Berg og Amanda Røhne   Therese: Sara Johannessen og Aurora Reed Jenssen   Ann-Hege:  Astrid Engh og Nora Vister Halvorsen   De øvrige rollene er det Villekullas musikalspirer som gestalter.   Manus: Knut Erik Rønne    Musikk: Benedict Parton og Jonas Groth   Regi, koreografi og produsent: Malin Schavenius   Alle foto: Line M. Martinsen/Villekulla

Earlier Event: December 4
Natt i Nisseland - Askim Kulturhus
Later Event: December 4
Adventskonsert 2016 - Sarpsborg kirke