Back to All Events

Buss til Nyttårsfest på torget! - Torget 5, sarpsborg


Trenger du busstransport til Torget på nyttårsaften? Kjøp billetten din her! Her er rutene bussene kjører:  1: 109 senteret – Opstadveien – Grålum – Sarpsborg torg 2: Greåkerdalen -Tindlund - Hannestad (Ordfører Karlsensvei – Johan Nordtugsvei - Skogliveien)-  Grålum – Sarpsborg torg 3: Skjeberg, Stasjonsbyen – Sandbakken – Borgenhaugen – Sarpsborg torg 4: Hevingen – Iseveien – Hafslund – Sarpsborg torg 5: Ise – Varteig – Hafslundsøy – Sarpsborg torg Bussene går 21:00 fra rutenes utgangspunkt og stopper på holdeplasser underveis. Bussene går tilbake fra busstorget ved Storbyen klokken 00:30Billett må kjøpes på forhånd. Det vil ikke bli solgt billetter ombord i bussen. Arrangementet er GRATIS! Vi inviterer til underholdning, nedtelling og stort fyrverkeri på Sarpsborg torg, nyttårsaften!

Earlier Event: December 31
Nyttårsaften på Festiviteten
Later Event: December 31
Nyttårsfest på torget - Sarpsborg torg