Back to All Events

Jul på Rød Herregård - Halden historiske Samlinger - Østfoldmuseene


Jul på Rød er en stemningsfull opplevelse som setter deg som gjest tilbake til en annen tid og en annen type julefeiring enn det mange av oss har idag. Her kan du gå rundt i stuene på herregården på egenhånd der du bl.a kan se det vakre juletreet med den gammeldagse julepynten. 

I ballsalen på Rød vil det i år være teaterforestillinger - to på lørdag og to på søndag. I forestillingen får "Carsten Tank" og familien besøk av selveste "prins Karl Johan". Hva skjer? Hva sies? Du er "gjest" i forestillingen og kan dermed på nært hold følge med på handlingen.

Før teaterforestillingene vil det også være mulig å være med på en kort omvisning på herregården.

Lørdag 3.desember kl: 12-16
Søndag 4.desember kl: 12-16