Back to All Events

GRÅTASS (TRAKTORJUL) - Brygga Kultursal Halden

I denne forestillingen er alle med. Grynet, Goggen, Gamlefar og begge skurkene. Det er duket for spenning, forviklinger, humor, varme og den gode julestemningen!

Det er jul på gården til Gråtass og vennene hans, og det skal som vanlig ryddes og pyntes. Det er Goggens tur til å bake, noe han gled er seg veldig til, men som bekymrer Gamlefar og Grynet litt. Goggen har nemlig funnet opp et nytt superdupert bakepulver som får kakene ekstra store på rekordtid
.
Goggen er helt sikker på at julenissen kommer. Niss en kommer - og ikke bare en! Det kommer enda en nisse... også en til... og til slutt et reinsdyr, noe som gjør alle på gården forvirret. Gråtass synes at to av nissene er litt møkkete med oljeflekker på klærne, og at reinsdyret ikke oppfører seg sånn som reinsdyr skal.

Gråtass må igjen ordne opp på gården!


Varighet: 60 minutter
NB! Det blir lagt ut sitteputer på gulvet foran scenen.