Back to All Events

Christmas Spectacular - Askim Kulturhus

The Show Must Go On – Christmas Spectacular – Julen 2016 Norges beste rocke entertainer, Åge Sten Nilsen, gjester Askim med en eksklusiv juleversjon avQueen Hyllesten «The Show Must Go On». Med seg har han sitt faste ensemble gjennom
9 år, en egen turntrupp, barnekor, magedanseinnen Madam Quadam og hele norges Benedicte Adrian ( Dollie Deluxe, «Which Witch» m.m)

Over 450 000 mennesker over hele landet har til nå opplevd ÅGE STEN NILSENs fantastiske tolkninger av QUEENs udødelige klassikere. Så vel publikum som anmeldere har hyllet showene «The Show Must Go On I» og «The Show Must Go On II» med alle dets musikere, dansere og ikke minst sangere. Rundt 30 personer på scenen gir deg en mektig opplevelse av vellyd og visuelle bilder du sjeldent opplever på norske scener.
Denne eksklusive juleversjonen ble først presentert for publikum i 2012. Forestillingen solgte ut 25 forestillinger på ærverdige Chat Noir i Oslo, med påfølgende ekstra forestillinger på Folketeateret, samt Drammens Teater året etter. I 2014 gikk showet for fulle hus i Olavshallen i Trondheim og Festiviteten i Haugesund. I 2015 i Moss, Stavanger, Kristiansand og Lillestrøm.

Nå er det Askims tur til å oppleve store denne unike juleversjonen, med Queen slagere som «Killer Queen», «We are the Champions», «Bohemian Rhapsody» og «We will rock you».
I tillegg får publikum oppleve Queens juleslagere «Thank God it’s Christmas» og «A winter’s tale», samt Freddie Mercurys udødelige slager «Barcelona» og en rekkeQueenkomposisjoner man sjelden får oppleve live fra en scene. Deriblant «Millionaire Waltz», «Good old fashioned loverboy», «Bijou» og den originale låten «Mustapha». Med i forestillingen er også Madam Quadam, en av Norges beste magedansere, samt lokalt barnekor og turnakrobater.
THE SHOW MUST GO ON – CHRISTMAS SPECTACULAR er et juleshow noe utenom det vanlige som appellerer til såvel ung som gammel.

Gled deg til en Queentastisk julekveld !