Back to All Events

Juleshow med Det Norske Blåseensemble - Askim Kulturhus

Det Norske Blåseensemble tar med seg to av Norges mest folkekjære artister Reidun Sæther og Jørn Hoel og spiller og synger jula inn på kulturhuset.

Reidun og Jørn er begge etablerte med solide solistkarrierer. Reidun er kjent for å ha en av Norges aller beste sangstemmer. Med sitt enorme stemmeomfang, formidlingsevne og musikalske bredde har hun i flere år trollbundet publikum med både på scenen og gennom ett stort antall opptrendenden i tv. Hun har sunget store roller i flere musikaler, spilt i Hotell Cæsar, og ble for alvor kjent under Stjernekamp i 2015 der hun kom en hederlig annen plass.

Jørn er kjent for de fleste, som musiker, komponist og sanger. Han er kjent som soloartist og for sitt samarbeid med Steinar Albrigtsen og Tom Pacheco. Han største hit er «Har en drøm». Jørn deltok i Stjernekamp sammen med blant annet Reidun i 2014 og året etter møtte tv-titterne han når han tolket andre artisters sanger i «Hver gang vi møtes»

Sammen med Det Norske Blåsensemble under ledelse av Tarjei Grimsby setter de sammen et forrykende program, med musikk du garantert kommer i stemning av.

Later Event: December 18
Vår jul - City Scene