Back to All Events

Seeger Session Band - Askim Kulturhus

Den tradisjonelle julekonserten som ingen vil gå glipp av “Store Norske SEEGER SESSIONS BAND” hyler julen inn. Her blir det full blås, banjo, fele og trekkspill slik det alltid pleier å være. Dette blir en heidundrende start på julefeiringen.

Store Norske SEEGER SESSIONS BAND har de seneste årene rendyrket repertoaret som Bruce Springsteen har gjort kjent gjennom sine «We shall overcome» og «Live in Dublin» skiver. Her snakker vi om amerikanske folkeviser fra de harde 30-åra og framover, fremført med både fele, banjo, trekkspill, messingblås og strømgitar. Dette er musikk om gamle cowboys, gruvearbeidere, gamblere, jernbaneslusker og annet fintfolk. Denne musikken ble skrevet i en tid da folk flest ikke hadde platespiller i huset, så låtene måtte være så fengende at de ble husket første gang man hørte dem på radio. Kanskje er det derfor det alltid blir både allsang, dans og andre tildragelser når Store Norske Seeger Sessions står på scenen.

Store Norske Seeger Sessions Band består av 13 musikere, bosatt litt øst for ville vesten! Nærmere bestemt Indre Østfold, Tistedalen, Värmland, Oslo og Drammen.

Ståkonsert

Håvard Lippestad – Gitar og sang
Erik Nilsson – Piano
Thor-Einar Wiik – Kontrabass
Kjetil Haugbro – Gitar, bouzouki og sang
Eddy Lyshaug – Trekkspill
Rino Silden – Banjo
Gjermund Stordahl – Orgel og bass
Maria Larsson – Fele
Jørn Skau Ellingsen – Trommer
Vidar Bråthen – Trombone
Peder Øiseth – Trompet
Jorun Solsvik – Sang
Gry Roselin Stivang – Sang