Back to All Events

JULELATTER

Regi: Vemund Viik

I år har vi håndplukket en fargerik bukett komikere som vil gjøre alt for at du skal få deg en god latter i førjulsstria: Adam & Tore, Christer Torjussen og Bjørn-Henning Ødegaard. Sammen sørger de for at du får et fantastisk show. For hva er vel bedre enn å ringe inn høytiden sammen med fire av landets morsomste mennesker?
Opplev årets morsomste juleshow!

Adam og Tore
Adam og Tore kjenner du fra trippel-Gullruten-nominerte “Sofa” på NRK. Den sjarmerende og munnrappe duoen som har en kommentar til absolutt alt som måtte dukke opp på skjermen.

Sammen har de utallige sceneshow bak seg, i tillegg til Adams solokarriere som standupkomiker. Til alt hell har vi klart å samle de to travle humoristene til dette fantastiske showet!

Christer Torjussen
En av våre mest rutinerte komikere, og regnes som en arbeidshest og veteran i bransjen. Han kan skryte på seg 15 år på standupscenen, flere turnéer, høythengende priser og to barn med samme kvinne.

Christer leverer alltid varene med sin selvironi og hysteriske betraktninger om det aller meste!

Bjørn-Henning Ødegaard
Plutselig sto Bjørn-Henning på scenen, og den tok han med storm!

På rekordtid har den lovende standupkomikeren bygget opp en solid og stilsikker fremtoning – hans tilbakelente, men skarpe observasjoner har allerede sørget for latterbrøl over hele landet.

Må oppleves!

Earlier Event: December 16
JULELATTER - Askim Kulturhus
Later Event: December 16
Thodesens Jul - Ocean Club