Back to All Events

Jubileumsrevyen "isærp" - 16. desember - Sarpsborg scene

En by fyller tusen år. Hva har skjedd alle disse årene? Hva kommer til å skje de neste tusen årene? Og hva skjedde dette året, 2016, byens store jubileumsår?`

Gjengen bak publikumssuksessen "Olav den heldige og Lykkesverdet" lager en forestilling for voksne med et veldig skrått blikk på Sarpsborg og byens tusenårsjubileum.

Tusenvis av sarpinger har det siste året sett Philip Bøckmann og Patrik Stenseth i aksjon i skjetsen "Sarpsborgs historie på seks minutter". Den fantastiske responsen på denne har gjort at duoen nå står i spissen for en toakters forestilling, med premiere på Sarpsborg scene fredag 9. desember.

Inspirasjonen til tekster og form har de hentet fra ledende humoraktører som Monty Python, Raske Menn, Ylvis og Underholdningsavdelingen på NRK. Med andre ord skal lattermusklene få kjørt seg gjennom den to timer lange revyen.

Medvirkende:
Patrik Stenseth
Philip Bøckmann
Eirin Schou Fævelen
Andreas Humlekjær
Aslak Maurstad
Guro Elise Berg

 

OBS!
Etter revyen vil husbandet Åges Danseband fortsette å spille utover kvelden. Amfiet på Sarpsborg scene vil da skyves inn og dansen kan begynne. Billett til denne seansen er inkludert i revybilletten. Åges Danseband er et partyband som leverer energiske show bestående av slager etter slager. Det loves allsang og solid rykking i dansefoten!

GRUPPEBILLETTER:
Ønsker du å kjøpe mer enn 10 billetter, ta direkte kontakt med Sarpsborg scene påsarpsborgscene@sarpsborg.com for å få et gruppetilbud!

Later Event: December 16
Julebordsrevyen Guttane i Speilet