Back to All Events

Torsdagsløpet - Kalnes/Visterskogen på Grålum


Torsdagsløpet er et løp som går hver torsdag frem til vi flytter klokka. Deretter flytter vi over på lørdager fram til årets siste som er juleløpet 17. desember. Det er en løype på 5,115 km som foregår i Kalnes/Visterskogen på Grålum i Sarpsborg. Løpets start- og målområde er i Lundestadveien, som ligger langs Gamle Kongevei og ved siden av Mesta-fabrikken. Løypa foregår for det meste i skog, ellers er det litt grusvei. Det er godt merket i hele løypa, og det er satt opp skilt ved hver km passering. Vi i komitèen ønsker alle sammen velkommen, uansett nivå. Her løper både eliteutøvere og mosjonister, voksne så vel som barn. Praktiske opplysninger: - Det arrangeres løp uansett værforhold og uten hensyn til helligdager/ferie. - Gratis å delta. Du registrerer deg ved førstegangsdeltakelse. Det er ikke nødvendig å melde seg på på forhånd. Kom når du føler for det :) Veibeskrivelse: Kommer du fra E6 så tar du av mot Sarpsborg N/ Grålum. Kommer du fra Oslo har du Quality hotell på høyre side i det du tar av fra E6. Kjør mot Grålum og kjør deretter rett frem i rundkjøringen (Coop Ekstra og Esso på venstre side) Kjør ca 200 meter og ta til høyre inn i Gamle Kongevei. Kjør rett frem i 1,5 km. Ta til venstre inn i Lundestadveien (like før Mesta) nå er du framme. Her er det en parkeringsplass.
 

Earlier Event: December 10
FBJ`s Lørdagskonsert - Havnelageret