Back to All Events

(FÅ BILL.!) Magimysteriet - premiere - Sarpsborg scene

Villekulla har verdenpremiere på en nyskrevet familiemusikal 1. desember. Det er 2016 og det er snart jul. Men sarpingene er ikke til å kjenne igjen. Noe alvorlig har skjedd. Men hva? Har det klikket for dem? Er de utsatt for et miljøfarlig utslipp? Har et forsøk på Inspiria gått fullstendig galt? Eller er noen med skumle planer bare misunnelige på sarpingenes suksess? Heldigvis har Sarpsborg unge, modige helter som tar saken. Og heldigvis har de tusen års historie å lære av. En humoristisk familiemusikal om Sarpsborg, samhold og vennskap med glimt av miljøvern, magi og historie. MEDVIRKENDE: Rektor Stikkeland: Knut Erik Rønne Vaktmester Andersen: Patrik Stenseth "Superduperne": Sindre: Markus Rosså og Sverre Saugstad Bendiksen Linda: Tuva Grandahl Nilsen og Maren Walther Elise: Mathilde Berg og Amanda Røhne Therese: Sara Johannessen og Aurora Reed Jenssen Ann-Hege:  Astrid Engh og Nora Vister Halvorsen De øvrige rollene er det Villekullas musikalspirer som gestalter. Manus: Knut Erik Rønne Musikk: Benedict Parton og Jonas Groth Regi, koreografi og produsent: Malin Schavenius Alle foto: Line M. Martinsen/Villekulla