Back to All Events

Sivert Høyem - Parkteatret i Moss

Sivert Høyem, artisten med en av landets mest særegne uttrykk, har helt siden Madrugada spilte sine første akkorder i et øvingslokale i Stokmarknes, latt stemmen og ordene være hovedfokuset. Det er syv år siden Sivert Høyem fylte Parkteatret sist. Nå kommer han endelig tilbake!

 

Nå er han aktuell med sitt femte soloalbum, «Lioness», et fabelaktig stykke musikk som treffer godt hos publikum så vel som kritikere. I vinter solgte han ut Oslo Spektrum, Grieghallen i Bergen og en hel mengde andre store konsertlokaler. Det er en bragd bare en håndfull norske artister kan smykke seg med.

 

Om platen skriver Aftenposten: «Som en av norsk rocks største er Høyem selvfølgelig sammenlignet med mange utenlandske herrer før, men aldri har han operert nærmere Nick Cave og hans The Bad Seeds enn her. Og det er et kompliment, når «Lioness» kan plasseres i den digitale strømmehyllen nært Caves siste opus «Push the sky away».» 


Med en rik og innholdsrik katalog å plukke låter fra, og et dønn solid band i ryggen, blir det garantert god stemning når Sivert Høyem kommer til Moss i høst.