Back to All Events

Rødhette og Ulven - Parkteatret i Moss

 

"Rødhette og Ulven»

Til julen 2015 valgte Chat Noir å sette opp det klassiske eventyret om “Rødhette og Ulven” som forestilling for hele familien.  Det ble en varm og stemningsfull forestilling som ble elsket av såvel barna som deres foreldre. Nå skal forestillingen besøke scener over hele landet.

Et fortryllende vinterlandskap med snø og stjernehimmel, setter stemningen i denne nye sceneoppsettingen av historien om "Rødhette og Ulven». Publikum blir dratt inn i magien og historien om vesle Rødhettes farefulle vei til sin kjære bestemor.  Her er det en stor dose humor og dramatikk, ikke minst når Ulven gjør sin inntreden og får snurten av Rødhette.

Talina Hansens nyskrevne og spenstige manus  kombinerer den gode klassiske fortellertradisjonen med nye grep tilpasset uttrykksformen anno 2016. Det hele er ispedd nyskrevne - noen vare, noen fengende – iørefallende melodier signert komponist og låtskriver Svein Gundersen. Originalregi er ved Tom Sterri.

Historie-grunnlaget er basert på det kjente og kjære stykket.  I denne forestillingen er ulven mer komisk enn farlig, noe som gjør stykket velegnet også for de allers minste (helt ned til 3 års alderen).  

Earlier Event: November 6
Formiddagsmøte - Rokke Bedehus