Back to All Events

London Calling presenterer Janet Devlin - Glenghuset

London Calling presenterer Janet Devlin - Glenghuset

Hun gjestet GOD MORGEN NORGE på TV2 torsdag 3.november

Janet Devlin er en singer-songwriter fra Nord-Irland. Janet vokste opp, den eneste datteren blant 4 søsken, rett utenfor den lille landsbyen, Gortin, i County Tyrone. Her var det ikke mye annet å gjøre for en ung jente enn å se på Kerrang! TV, og ta bussen til den lokale platesjappa i Omagh. Her startet hennes kjærlighet for band som Red Hot Chili Peppers og Foo Fighters, som igjen inspirerte henne til å skrive egne sanger. Hun er selvlært instrumentalist, og har sunget hele sitt liv.

Janet ble oppdaget, som så mange andre unge artister, via YouTube, hvor ho fort skaffet seg en lojal fan-base. Men det var først da hun deltok i X Factor i 2011 at karrieren virkelig tok av. 

Hennes debutalbum, "Running With Scissors", viser en moden låtskriver, med en unik stemme. Hun serverer 10 spor med folk-orientert pop, og hjærteskjærende ballader. Med influenser som stekker seg fra The Cure og Adele til Munford & Sons, har Janet allikevel levert sitt egne, unike uttrykk.Support for Janet Devlin er Oda og Martin. Oda Gondrosen (20) er godt kjent av de fleste etter sin deltagelse i fjorårets The Voice på TV2. Her sang hun «Fathers eyes» på Blind audition og fikk strålende respons fra mentorene. Oda har også medvirket i flere oppsetninger som blant annet The Show Must Go On og The Thrill. Hun har også deltatt på flere arrangementer i London. Oda har gitt ut flere singler og de to mest kjente er «Danger» hvor musikkvideoen ble spilt inn i HongKong og «Unless». På kveldens konsert har hun med seg Martin Skåksrud (20) på gitar. Du får høre et knippe med coverlåter i en akustisk versjon.

Ordinær billett: 275,- inkl avgift