Back to All Events

Dusty Cowshit feirer 25 års jubileum! - Parkteatret i Moss

 

I anledningen 25 år på prærien, arrangerer cowboyene fra Moss et heidundranes jubileumsshow på Parkteatret i Moss, for å feire seg selv. Cowboyorkesteret som ofte beskrives som et omreisende utdrikningslag, kan jo dette med feiring og fest, så ingen grunn til å sitte hjemme denne kvelden.

Dusty Cowshit har i årevis vært en fargerik lande”plage” og Mosseambassadør med mange hundre konserter i inn- og utland samt atskillige TV-opptredener på samvittigheten. Bandet ble startet nærmest som en fleip i forbindelse med en kostymefest i Larkollen utenfor Moss i det herrens år 1991. Men fleipen ble tatt godt imot, og halmballen begynte å rulle. 

Dusty Cowshit er et 9-manns tungt orkester. På ekte cowboypolkavis trakteres en rekke noe uvanlige instrumenter som for eksempel koffert, skje, sag, vaskebrett og tørkede bønnestengler i tillegg til de mer klassiske prærieinstrumentene banjo, fele, mandolin, munnspill og sur Mexico-trompet.

Dusty Cowshit lover å ta dere med på en nostalgisk reise gjennom indianerreservat og over forblåste sletter, til de mørkeste salonger og horehus hvor dansende jenter og velkledde duellanter kan oppleves ut i de små timer frem mot soloppgang. Bli med på rideturen og syng med til ekkoet av de forgangne men langt fra glemte tider…

Dette ser ut til å være en ”one night stand up” som heldigvis aldri tar slutt, og i de rette sammenhenger har det vist seg at bandet er troende til å ta publikum med storm.