Back to All Events

Jazzcafé med: Hodejegerne - 2. etage Peppes Pizza i Storbyen kjøpesenter

JAZZCAFÉ 2. ETAGE PEPPES PIZZA Hodejegerne er et band i grenselandet mellom instrumental funk, rock og pop, ispedd blues og jazzrock. Bandnavn og logo er tjuvlånt fra hovedinspirasjon Herbie Hancock, og med hentydning til at disse gutta er håndplukket for jobben. Hodejegerne består av velutdannede og rutinerte musikere som hygger seg med overskuddsmusikk – Martin Wister (trommer)og Rodrigo Villagra (bass) sørger for et tight groove. Jon Thorstensen dypper gitar´n i chorus, wah wah og funky riff, mens Stein Arne Rimehaug fyrer av gårde fete orgel- og pianosoloer. I tillegg til Jon Thorstensens selvskrevne materiale, er det en masse kule låter av bl.a. Herbie Hancock, Stevie Ray Vaughan, Oz Noy, Stevie Wonder, Larry Carlton, Steely Dan, Lee Ritenour og Michael Jackson. En kveld med Hodejegerne gir deg funky og fengende konsertmusikk. Vår blanding av egne låter og cover, gir deg noe helt annet å høre på. Stein Arne Rimehaug - orgel/piano Jon Thorstensen - gitar Rodrigo Villagra - bass Martin Wister - trommer Fri entré

Earlier Event: November 26
Natt i Nisseland - Blå Grotte
Later Event: November 26
Min Kamp